Krema za hiperpigmentaciju

90.00kn (11.95€)

  • Macerat tratinčice u kokosovom ulju
  • Vitamina c koji je topiv u ulju
  • Aloe vera gel
  • Hidrolata lavande angustifolie, i eteričnog ulja celera i smilja.
Qty:
Usporedi
Kategorija:

Opis

Hiperpigmentacija je poremećaj u boji kože koji se očituje tamnim mrljama na pojedinim izloženim područjima kao što su to ruke ili lice. Nastaje zbog porasta količine melanina, odnosno zbog povećanja broja pigmentnih stanica u koži. Pigmentacijske mrlje poput staračkih pjega uzrokovane su prekomjernim izlaganjem suncu koje nam na naplatu dođe s godinama. Djelovanje UV zraka najčešći je uzrok većine hiperpigmentacija, a osim što ih uzrokuje, iz godine u godinu, odnosno od ljeta do ljeta, čini ih sve vidljivijima i većima.

Naša krema sačinjena je od macerata tratinčice u kokosovom ulju, vitamina C koji je topiv u ulju, aloe vera gela, hidrolata lavande angustifolie i eteričnog ulja celera i smilja.

Tratinčicu smo macerirali u kokosovom ulju jer smo željeli dobiti savršenu ekstrakciju tratinčice i što bolju absorbciju svih aktivnih sastojaka.Eterično ulje celera se dermalno koristi za uklanjanje sunčevih i staračkih pjega. Izrazito je fototoksično pa se krema ne smije koristiti prije izlaganja suncu. preporučamo je koristiti od jeseni do proljeća svakodnevno tri puta ili ljeti kao noćnu kremu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Krema za hiperpigmentaciju”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *